Rossetti

Компанијата FORTUNA GRUP Д.О.О. Скопје е увозник и дистрибутер на широк асортиман на производи за купатило.  Еден од тие брендови е брендот ROSSETTI кој е склоп на одличен квалитет и примамлива цена со кое полека но сигурно стекнува доверба кај крајните купувачи.

ROSSETTI програмата опфаќа широка палета на производи од: батерии, опрема за купатило, купатилска галантерија, санитарија и wc даски.

Имаме супер асортиман , со повеќе ценовни категории, брз сервис,дистрибуција и долги гарантни рокови.

<< Назад

Пријави се за newsletter

Следете не‘ на Фејсбук

© 2020, Powered by NetArchitecture

EnglishMacedonian
X