Од брендот ROSSETTI создадена е и LUX- серија на батерии која преставува идеален модел со класичен дизајн кој нуди врвни перфоманси и совршена фунционалност по најпримамливи цени. Повелете во „FORTUNA GRUP“!

<< Назад

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Пријави се за newsletter

Следете не‘ на Фејсбук

© 2020, Powered by NetArchitecture

EnglishMacedonian
X