ROSSETTI Н-2 СЕТ за туширање со клизна шипка

1,500.00 ден

Сетот содржи :  клизна шипка.туш рачка со 5 функции, хром дупло плетено црево, месингани завршетоци .

.

Out of stock


Пријави се за newsletter

Следете не‘ на Фејсбук

© 2020, Powered by NetArchitecture

X