ROSSETTI Н-9 СЕТ за туширање

1,200.00 ден

Сетот содржи :  клизна шипка.туш рачка со 1 функција, хром дупло плетено црево, месингани завршетоци .

.

Out of stock


Пријави се за newsletter

Следете не‘ на Фејсбук

© 2020, Powered by NetArchitecture

X